Σεισμόσ Κρητη / Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους : Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Με ανάρτησή του στο facebook ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος προειδοποιεί για τσουνάμι που ειναι σε εξέλιξη στη νότια κρήτη και .

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σεισμόσ Τωρα / Xc3eks2qv8hzzm : Но я не
Σεισμόσ Τωρα / Xc3eks2qv8hzzm : Но я не from media.enikos.gr
Με ανάρτησή του στο facebook ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος προειδοποιεί για τσουνάμι που ειναι σε εξέλιξη στη νότια κρήτη και . Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης.

Με ανάρτησή του στο facebook ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος προειδοποιεί για τσουνάμι που ειναι σε εξέλιξη στη νότια κρήτη και . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης.

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Με ανάρτησή του στο facebook ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος προειδοποιεί για τσουνάμι που ειναι σε εξέλιξη στη νότια κρήτη και .

Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ
Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ from www.iefimerida.gr
Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Με ανάρτησή του στο facebook ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος προειδοποιεί για τσουνάμι που ειναι σε εξέλιξη στη νότια κρήτη και . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Με ανάρτησή του στο facebook ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος προειδοποιεί για τσουνάμι που ειναι σε εξέλιξη στη νότια κρήτη και . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές.

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ
Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ from www.iefimerida.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης.

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Με ανάρτησή του στο facebook ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος προειδοποιεί για τσουνάμι που ειναι σε εξέλιξη στη νότια κρήτη και . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.

Σεισμόσ Κρητη / Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους : Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης.